Terug

Navigatie

Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Zomerkade 364

1273SX Huizen

102m2 Woonoppervlakte

3 Slaapkamers

B

€ 415.000

€ 4.069 per m2

Omschrijving

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning: Deze maisonnette wordt u aangeboden met een BIEDEN VANAF PRIJS.

INTRODUCTIE:
Prachtig maisonnette met luxe vibes en een geweldig uitzicht!
Stap binnen in jouw toekomstige droomhuis aan de Zomerkade 364 in Huizen, waar elke dag voelt als een zonnige vakantie aan het Gooimeer! Dit maisonnette appartement is niet zomaar een thuis, het is een oase van comfort, stijl en ontspanning.

Geniet van prachtige vergezichten over het Gooimeer recht vanuit je eigen keuken of slaapkamer. De grote ramen aan de achterzijde zorgen voor veel natuurlijk licht in de ruime woonkamer, waardoor elke hoek van de kamer de warme gloed van de zon vangt. Dankzij de vloerverwarming wordt deze leefruimte een knusse plek waar je elk seizoen omarmt.

Deze woning is aan de binnenzijde strak en modern aangekleed en voor de buitenmens ook een paradijs voor liefhebbers van recreatie. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en avontuur. Of je nu wilt wandelen langs de schilderachtige Zomerkade en daar genieten van de diverse horecagelegenheden, genieten van watersporten op het Gooimeer of gewoon wilt ontspannen in de nabijgelegen parken, de keuze is aan jou!

Binnen wacht een ruime leefkeuken op culinaire creaties en gezellige diners. De twee slaapkamers zijn perfect ingericht voor een goede nachtrust, de derde slaapkamer is in gebruik als kleedkamer. De luxe badkamer met een tweede toilet voegt een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine. En laten we de beschutte achtertuin op het zuiden niet vergeten - een privéparadijs waar je kunt ontspannen, tuinieren of gewoon kunt genieten van de zon op je gezicht.

De vereniging van eigenaars heeft een omvattend plan opgesteld voor groot onderhoud en verduurzaming van het gebouw. Dit plan is volledig gedekt door de opgebouwde reserves uit het verleden en zorgt er ook voor dat de bijdrage aan de VvE na afloop zelfs omlaag kunnen. Zaken als een nieuw dak met isolatie, kunststof kozijnen en vloerisolatie zitten allemaal in het plan.

Kortom: dit maisonnette is de ideale uitvalsbasis voor een actief persoon, die kan genieten van de omgeving en voorzieningen en de perfecte thuishaven voor de rustige momenten.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte 102m²
- 2 slaapkamers (voorheen 3)
- Energielabel B
- Luxe badkamer
- Tuinoppervlakte 35m²
- Uitzicht op Gooimeer
- Ophaalbrug aanloophaven op 50 meter
- Wandelgebied, fietsrecreatie, watersport

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.


Waar kan ik u mee helpen

Yunthai Hu

Aanvragen bezichtiging

Voorkeursdag

Voorkeursdagdeel

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen aan de makelaar

Soort biedronde: .

Status

Vanafprijs

Biedstap

Hoogste bod

Biedronde start

Biedronde sluit

Bieden

Inloggen om mee te bieden

Geen account? Account aanmaken

Deze biedronde start .

Bieden niet (meer) mogelijk.

Doe een aanvraag om mee te bieden.

Aanvraag meebieden