Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Winterkoninkje 39, Hoorn 1628CH

116m2 Woonoppervlakte

165m2 Perceeloppervlakte

3 Slaapkamers

C

€ 350.000

€ 3.017 per m2

Omschrijving

OPEN HUIS VRIJDAG 24 MEI VAN 15.00 - 17.00 UUR. AANMELDINGEN VIA EMAIL

Prachtige Eengezinswoning voor Starters en Jonge Gezinnen in Hoorn!

Ontdek deze aantrekkelijke eengezinswoning gelegen aan het Winterkoninkje 39. Een ideale kans voor starters en jonge gezinnen om hun droomhuis te vinden. Houd u van een zonnige en onderhoudsvrije tuin, dan is dit allicht de woning voor u! De tuin is op het zuidoosten gelegen.

De woning is gelegen in een gezellige buurt met alle voorzieningen die je kunt wensen. De historische binnenstad van Hoorn ligt op fietsafstand en biedt een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Hier kun je genieten van de vele restaurants, cafés en winkels die de stad te bieden heeft. Daarnaast zijn scholen en openbaar vervoer op korte afstand bereikbaar.

Begane grond:
Het is prettig thuiskomen via de overdekte entree en hal. De Z-vormige living is aan de voorzijde vergroot middels een erker uitbouw welke is voorzien van een open haard. Aan de achterzijde een serre uitbouw met dubbele openslaande deuren, door uitbouw een grote woonkeuken met hierdoor grote ruime eetkeuken. Het is een ruime keuken voorzien van veel kastruimte met apothekerskast en inbouwapparatuur bestaande uit een kookplaat, heteluchtoven, vaatwasser en wasemkap. Via de tussenhal met trapopgang, waar u ook de toiletruimte aantreft, is de eerste verdieping bereikbaar.

1e verdieping:
Deze verdieping is aangepast naar de wensen van de huidige eigenaren door de twee voorste slaapkamers bij elkaar te trekken. Zo is een heerlijk ruime slaapkamer ontstaan met meer dan voldoende ruimte voor een 2-persoons bed en een grote garderobekast. De ruimte is extra praktisch te benutten door de aanwezige dakkapel. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime 1-persoons slaapkamer. De badkamer is in 2012 gerenoveerd en vergroot. Er is meer ruimte gecreëerd door de douchehoek op te schuiven. Er is een zwevend toilet geplaatst en een dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikbare voorzolder met opstelling van de verwarmingsapparatuur (heteluchtverwarming). Een kleine vliering om spullen op te bergen. Deze is door de aanwezige dakkapel aan de tuinzijde en dakkantelraam aan de voorzijde vrij licht en eventueel groot genoeg voor een tweepersoons bed. Tuin: De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt veel zitruimte. Door de diepte is er sprake van veel zonuren. Aan de achterzijde staat een ruime houten schuur (2010) en er is een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers;
- Op korte termijn beschikbaar;
- Aanwezige meubilair wordt ter overname aangeboden;
- Ruime tuin op het zuid oosten voorzien van een ruime schuur;
- Goede onderhouden;
- Energielabel C;
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Ruime lichte woonkamer;

Bezichtigingen:
De bezichtigingen vinden op afspraak plaats.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een transparant biedproces.
Alle biedingen van kandidaat-kopers worden automatisch vastgelegd in een geanonimiseerd biedlogboek. Het biedlogboek bevat alle biedingen met tijdstip van ontvangst en eventuele voorbehouden.Tijdens de bezichtiging zullen wij je uitgebreid informeren over de werking van onze biedingsprocedure.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden. Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Martin Houtzager

Bieden & Wonen - Alkmaar

Aanvragen bezichtiging

Te koop Biedronde beëindigd

Soort

Traditioneel bieden

Vanafprijs

€ 350.000

Biedronde sluit

10-06-2024 13:56

Verkoopkosten

€ 2.500