Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Verboomstraat 145 B, Rotterdam 3082JH

52m2 Woonoppervlakte

1 Slaapkamers

G

€ 199.000

€ 3.827 per m2

Omschrijving

Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Verboomstraat 145-b, Rotterdam

Stap binnen in dit appartement aan de Verboomstraat 145-b in Rotterdam. Met authentieke elementen zoals een sfeervolle kachel in de woonkamer en een fraai balkon zit je hier echt op je plek. Zie de mogelijkheden voor je en transformeer deze plek tot jouw thuis. Verder is de woning ideaal voor wanneer je alleen woont of starters op de woningmarkt. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en neem zo snel mogelijk contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Gelegen in een levendige buurt van Rotterdam, staat de Verboomstraat 145-b midden in het kloppende hart van stedelijk wonen. Deze omgeving blinkt uit in haar diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en supermarkten, allemaal op loopafstand. De uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer (bus-, tramhaltes en metrostation Zuidplein) als de auto, dankzij nabijgelegen uitvalswegen (A15 en A16), maakt dit een ideale locatie voor de moderne stedeling. Of je nu de dynamiek van de stad zoekt of juist de rust in het groen, hier vind je het beste van twee werelden.

Appartement
Bij binnenkomst via de straatzijde leidt een hal je naar de slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer.
ER is ook nog een berging aanwezig.

Deze woonkamer, verrijkt met een authentieke kachel, is ideaal voor een knusse zit- en eethoek. De grote raampartijen zorgen voor een lichte en uitnodigende sfeer.

In de keuken vind je witte keukenkasten met chromen handvatten en een licht keukenblad, compleet met een gaskookplaat en koel-/vriescombinatie. Een wasmachine/droger aansluiting biedt extra gemak. Het balkon, toegankelijk via de keuken, biedt een heerlijke plek voor ochtendkoffie of avondlucht.

De badkamer, uitgerust met een vast toilet en douche, is afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels, wat zorgt voor een frisse uitstraling.

De slaapkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, biedt veelzijdige mogelijkheden. Van een rustgevende nachtrust tot een praktische werkruimte, deze kamer voldoet aan al je wensen.


Bijzonderheden

- opknapwoning
- authentieke kachel in de woonkamer voor extra sfeer
- veel lichtinval
- keuken met toegang tot het balkon
- één slaapkamer

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.


Marco Verbeek

Bieden & Wonen - Amsterdam De Pijp

Aanvragen bezichtiging