Terug

Navigatie

Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

San Marinostraat 30

1363CD Almere

138m2 Woonoppervlakte

160m2 Perceeloppervlakte

3 Slaapkamers

€ 525.000

€ 3.804 per m2

Omschrijving

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning: Deze woning wordt u aangeboden met een BIEDEN VANAF PRIJS.

INTRODUCTIE:
De ideale gezinswoning in het bruisende Almere Poort!

Welkom bij San Marinostraat 30, een prachtige eengezinswoning die alles biedt wat een jong gezin nodig heeft. Dit moderne huis, gebouwd in 2011, is gelegen in een levendige buurt met veel voorzieningen in de nabijheid. Van scholen en kinderdagverblijven tot sportfaciliteiten en winkelcentra, alles is binnen handbereik. Met zijn energielabel A+ ben je bovendien verzekerd van een duurzame en energiezuinige woning.

INDELING:

BEGANE GROND:
In de ruime hal vind je een toilet en de meterkast, wat het perfecte ontvangst voor gasten mogelijk maakt. De woonkamer met open keuken is een ware eyecatcher. Dankzij de vele ramen valt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, wat zorgt voor een aangename sfeer. De keuken is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur, zodat je moeiteloos de heerlijkste gerechten kunt bereiden terwijl je in contact blijft met je gezelschap.

EERSTE VERDIEPING:
Vind je twee slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom waar je helemaal tot rust kunt komen. De moderne badkamer is voorzien van een tweede toilet, een douche en een wastafel. Ideaal voor een ontspannende start van je dag of een verkwikkende afsluiting ervan.

TWEEDE VERDIEPING:
Biedt nog meer ruimte en mogelijkheden. Hier bevindt zich een extra slaapkamer, die ook als werkruimte kan dienen. Naast deze kamer vind je een comfortabel washok, wat het huishouden weer een stukje makkelijker maakt.

BUITENRUIMTE:
Buiten is er volop ruimte om van het buitenleven te genieten. De tuin is maar liefst 52 m2 groot en biedt voldoende privacy voor ontspannen momenten met familie en vrienden. Achterin de tuin staat een vrijstaande berging, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair. Via de achterom bereik je eenvoudig je eigen parkeerplek op het afgesloten terrein dat alleen toegankelijk is voor bewoners. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN:
- Energielabel A+
- 7 stuks zonnepanelen (eigendom)
- VvE kosten € 33,57 (woning) € 14,18 (parkeerplaats)
- Eigen parkeerplaats (eigen terrein)
- Instapklaar
- NS-station op loopafstand met treinen naar Amsterdam, Utrecht en Zwolle.
- Loopafstand van het strand en de duinen.

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Waar kan ik u mee helpen

Yunthai Hu

Aanvragen bezichtiging

Voorkeursdag

Voorkeursdagdeel

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen aan de makelaar

Soort biedronde: .

Status

Vanafprijs

Biedstap

Hoogste bod

Biedronde start

Biedronde sluit

Bieden

Inloggen om mee te bieden

Geen account? Account aanmaken

Deze biedronde start .

Bieden niet (meer) mogelijk.

Doe een aanvraag om mee te bieden.

Aanvraag meebieden

Biedingen

Geen biedingen