Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Rümkelaan 94, Utrecht 3571XW

105m2 Woonoppervlakte

3 Slaapkamers

D

€ 390.000

€ 3.714 per m2

Omschrijving

Welkom op de Rümkelaan 94, een unieke kans voor de handige doe-het-zelver in het hart van Utrecht! Dit gestript appartement biedt de perfecte gelegenheid om je droomwoning helemaal naar eigen smaak en wensen te creëren. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van deze fantastische kluswoning!

Beschrijving van het appartement:
Dit ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex en beschikt over 5 kamers, klaar om omgetoverd te worden tot jouw ideale woonruimte. Het appartement is volledig gestript, wat betekent dat je de vrijheid hebt om alles van de grond af opnieuw op te bouwen en in te richten zoals jij dat wilt.

Hoogtepunten van het appartement:

- Woonoppervlakte: 105 m²
- Ruimte: 5 kamers die naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld (3 slaapkamers)
- Keuken: Ruimte voor een nieuwe keuken naar jouw specificaties
- Badkamer: Mogelijkheid om een nieuwe badkamer in te richten
- Buitenruimte: Ruim balkon dat opnieuw kan worden ingericht
- De project notaris is Van Buttingha Wichers Notarissen, te Den Haag

Locatie:
De Rümkelaan 94 ligt in een rustige en groene wijk, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Utrecht. Hier vind je een scala aan winkels, gezellige cafés, restaurants en culturele hotspots. Daarnaast is het openbaar vervoer uitstekend geregeld met diverse bus- en tramhaltes in de buurt en het centraal station op korte afstand. Ook de uitvalswegen naar de A2 en A12 zijn gemakkelijk bereikbaar.

Waarom dit jouw nieuwe project kan zijn:
Dit appartement is perfect voor handige doe-het-zelvers, investeerders of iedereen die op zoek is naar een woning met veel potentie in een dynamische omgeving. De open canvas die dit gestript appartement biedt, geeft je de mogelijkheid om een woonruimte te creëren die volledig aan jouw wensen voldoet.

Kom je bezichtigen?
Ben jij klaar om deze kluswoning aan de Rümkelaan 94 in Utrecht om te toveren tot jouw droomhuis? Wij nodigen je van harte uit voor een bezichtiging! Ervaar zelf de mogelijkheden en ontdek hoe jij dit appartement kunt transformeren.

Contact:
Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. We kijken ernaar uit om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

Caspar Phijffer

Bieden & Wonen - Utrecht

Aanvragen bezichtiging

Te koop Biedronde beëindigd

Soort

Gesloten bieden

Vanafprijs

€ 390.000

Biedronde start

12-06-2024 17:00

Biedronde sluit

14-06-2024 15:00