Terug

Navigatie

Rotterdamsedijk 231 B

3112AJ Schiedam

66m2 Woonoppervlakte

D

€ 210.000

€ 3.182 per m2

Omschrijving

Let op: We hebben een prijs verlaging toegepast conform o.a. de wijzigingen in de huizenmarkt.

Graag via Funda reageren voor een bezichtiging a.u.b.

Dit appartement is gelegen aan de Rotterdamsedijk 231-B. Hier kom je met wel twee slaapkamers, een inpandige berging en twee balkons absoluut niets te kort. Tevens is het appartement ideaal voor starters en jonge gezinnen.

De ligging van het appartement is ideaal te noemen. Winkelen doe je namelijk aan de Nieuwe Passage/Passage, boodschappen haal je in de diverse supermarkten, kinderen kunnen studeren in één van de meerdere scholen en gezellig dineren in vele horecagelegenheden. Kortom, een appartement op een toplocatie! Tevens is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bus- en tramhaltes) en uitvalswegen (A4 en A20) nabij gelegen.

Appartement

Het appartementencomplex is via een centrale entree te betreden van waaruit je middels een trap toegang krijgt tot de verdieping van het appartement. Je komt binnen in een hal. Hier vind je een houten vloer met witte wanden. Verder biedt de hal doorgang naar twee slaapkamers, een separaat toilet, keuken en woonkamer.

Uniek aan de woonkamer is het ronde raam. Daarnaast biedt de woonkamer genoeg ruimte om hier gezellig samen te komen, te loungen en te dineren. Ook leidt deze toegang tot een balkon.

In de keurige keuken tref je witte wandtegels met een donkere vloer aan. Tevens is de keuken voorzien van een inbouw oven, afzuigkap en gaskookplaat. Verder biedt de keuken doorgang naar een balkon en badkamer.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche. Daarnaast vind je hier wit met blauwe wandtegels.

Momenteel worden de slaapkamers gebruikt als een hoofdslaapkamer en inloopkast. Je kunt de kamers bijvoorbeeld ook uitstekend gebruiken als kinderkamer of werkkamer. Uiteraard zijn de slaapkamers geheel naar eigen smaak in te richten.

Bijzonderheden

Rustige buurt
Twee slaapkamers
Inpandige berging
Twee balkons
Voorzieningen nabij
Goede bereikbaarheid

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Waar kan ik u mee helpen

Marco Verbeek

Aanvragen bezichtiging

Voorkeursdag

Voorkeursdagdeel

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen aan de makelaar

Informatie

Vanafprijs

€ 210.000

Inloggen om mee te bieden op objecten

Geen account? Account aanmaken