Terug

Navigatie

Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Rembrandtstraat 35

4625CA BERGEN OP ZOOM

94m2 Woonoppervlakte

3 Slaapkamers

€ 289.000

€ 3.074 per m2

Omschrijving

INTRODUCTIE:

Wil jij woon- en werkruimte met elkaar combineren? Dan is dit pand misschien wel iets voor jou!
Het gaat om de verkoop van Rembrandtstraat 35 en 35a. De bovenverdieping (nummer 35a) is 94 m2 en heeft een woonfunctie en de begane grond (nummer 35) is 157m² en heeft momenteel een winkelfunctie.

Er zijn ook mogelijkheden om het gehele pand (middels een vergunning) als woonruimte te gaan gebruiken. Met een totale oppervlakte van 251 m² zijn er genoeg mogelijkheden om jouw droomwoning te creëren!

Last but not least wordt optioneel ook de naastgelegen loods (nummer 33) aangeboden. Deze bedrijfsruimte is 175m². Zowel koop als huur behoren tot de mogelijkheden. De loods is op de plattegrond terug te vinden (foto's op aanvraag).

Totale oppervlakte;
• Nummer 35a woonruimte : 94 m2
• Nummer 35 bedrijfsruimte : 157m² ( bedrijvigheid categorie 1+2 )
• Nummer 33 bedrijfsruimte (loods) : 175m² ( bedrijvigheid categorie 1+2 )

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die dit pand te bieden heeft? Aarzel niet en neem contact met ons op.

LIGGING:

Nieuw Borgvliet is een geliefde buurt met een authentieke, dorpse uitstraling. Ooit was het dan ook écht een dorpje, maar is de buurt ondertussen alweer twee eeuwen bij Bergen Op Zoom gevoegd. Desalniettemin voel je nog steeds het dorpse gevoel als je door de buurt wandelt. Met onder andere de molen De Twee Vrienden en in het hart van de wijk de Antonius Abt, een voormalige kerk dat is getransformeerd tot wijkcentrum. Je woont hier heerlijk landelijk, met vele wandel- en fietsgebieden. Het is een kindvriendelijke buurt met enkele speeltuintjes en de wijk heeft een eigen voetbalvereniging, basisschool en kleine ondernemingen. Het centrum van Bergen Op Zoom is op fietsafstand met diverse winkels en horecagelegenheden. Met op loopafstand een bushalte met meerdere buslijnen en op enkele minuten van de snelweg richting Antwerpen en Rotterdam, is de bereikbaarheid goed.

INDELING

Begane grond;
Aan de voorzijde vind je de bedrijfsruimte, waar een bakkerij in gevestigd is geweest. Achterin heeft een drukkerij gezeten. Het voorste gedeelte van de zakelijke ruimte beschikt over een tegelvloer en het achterste gedeelte van deze ruimte heeft een betonvloer. Ook in de loods ligt een betonvloer. De begane grond en de eerste verdieping hebben een gezamenlijke gas- en elektriciteitsvoorziening, welke gesitueerd zit in de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom. Voor warm water beschikt de bedrijfsruimte over een geiser.

Eerste verdieping;
De woonruimte is basic en beschikt over een eenvoudige keuken, bijkeuken en 2 doucheruimtes. Naast een woonkamer zijn er ook 3 slaapkamers aanwezig.
De woonkamer en slaapkamers beschikken over een parketvloer, de keuken over een tegelvloer en de bijkeuken over een vloerafwerking van zeil. De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis en de afzuiging gaat via een natuurlijk afzuigsysteem. De bovenwoning beschikt over een cv ketel.
Er zijn mogelijkheden om een groot dakterras te creëren.

Loods/bedrijfsruimte;
Zoals eerder aangegeven wordt nummer 33 optioneel (huur of koop) aangeboden. Deze grote bedrijfsruimte/loods beschikt over een toilet en twee aparte ruimtes voor eventuele kantoorunits. Er is beschikking tot een eigen binnenplaats (233 m²) met ruimte voor zes auto’s, welke is af te sluiten door middel van een elektrische garagedeur.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Waar kan ik u mee helpen

Cindy Huigen

Aanvragen bezichtiging

Voorkeursdag

Voorkeursdagdeel

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen aan de makelaar

Informatie

Vanafprijs

€ 289.000

Inloggen om mee te bieden op objecten

Geen account? Account aanmaken