Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Nijewei 1, Nes 9143WN

55m2 Woonoppervlakte

238m2 Perceeloppervlakte

2 Slaapkamers

G

€ 105.000

€ 1.909 per m2

Omschrijving

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning:

Ruime Twee-onder-een-kap Woonboerderij op Unieke Locatie in Nes

Adres: Nijewei 1 + 3, 9143 WN NES

Welkom bij deze unieke mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren! Deze ruime twee-onder-een-kap woonboerderij in Nes biedt u de perfecte kans om een woning geheel naar uw eigen smaak af te maken. Met een prijs vanaf €105.000 biedt dit object een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gemeentelijke en welstands-goedkeuring
Beide woningen hebben van zowel de gemeente als de welstand commissie een goedkeuring ontvangen. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan de slag gaan met het voltooien van uw droomhuis. Geen zorgen meer maken over het verkrijgen van de benodigde vergunningen!

Nr 1 - 55 m2 met vergunning voor 150 m2
De eerste woning biedt u een solide basis van 55 m2. Met de reeds verleende vergunning kunt u deze uitbreiden tot maar liefst 150 m2. De keuze is aan u! Stel uzelf voor hoe u deze extra ruimte zou benutten: een moderne keuken, een riante woonkamer of misschien wel een eigen wellness-ruimte. Alles is mogelijk!

Nr 3 - in aanbouw, vergund voor 130 m2
De derde woning bevindt zich momenteel in aanbouw en wacht op uw persoonlijke touch. Dankzij de vergunning kunt u hier een ruime woning realiseren van 130 m2. Dit biedt u de ultieme vrijheid om de indeling en afwerking naar eigen wens te bepalen. Het eindresultaat zal ongetwijfeld indruk maken!

Asbestsanering voltooid
Goed nieuws! Alle asbest in beide woningen is reeds gesaneerd en er is een opschoning verklaring aanwezig. U kunt zonder zorgen verder werken aan uw project, met de zekerheid dat alles veilig en conform de geldende regelgeving is.

Grijp deze unieke kans!
Deze woonboerderij is bij uitstek geschikt voor diegenen die verder willen gaan dan alleen het renoveren van een bestaand huis. Met een visie en doorzettingsvermogen kunt u hier een droomwoning creëren die perfect aansluit bij uw wensen. Laat de bouwval u niet afschrikken; met de juiste inzet kunt u hier een waar paradijs realiseren.

Wacht niet langer en maak uw woonwensen werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van deze unieke twee-onder-een-kap woonboerderij in Nes. Let op, de vraagprijs begint bij €105.000. Aarzel niet, pak deze kans!

Yunthai Hu

Bieden & Wonen - Almere

Aanvragen bezichtiging