Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Lekstraat 67 H, Amsterdam 1079EM

53m2 Woonoppervlakte

1 Slaapkamers

C

€ 435.000

€ 8.208 per m2

Omschrijving

Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek voor bezichtiging.

Dit is een heel leuk 2 kamer appartement op de begane grond. In de vriendelijke woonwijk Rivierenbuurt die getypeerd wordt door ruime straten en woonhuizen gebouwd in de Amsterdamse Schoolarchitectuur, omgeven door groen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 53 m2, waarvan een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, badkamer en apart toilet en een kleine tuin achter van circa 8m2.

De ligging van dit appartement is zeer gunstig in de Rivierenbuurt. Om de hoek in de Rijnstraat en de Maasstraat vindt u alle winkels die u dagelijks nodig kan hebben zoals de Albert Heijn, de bakker, de slager, de avondwinkel, de visboer, notenbar, Blokker en de Etos. I

In de buurt zijn vele hippe spots zoals Vascobelo, Cafe Vrijdag en Goos. Wil je liever naar de Pijp of het Centrum dan bereik je dat vanuit deze locatie zeer snel op de fiets of met de Noord Zuidlijn. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg en de autosnelwegen A10 en A2. Ook de openbaar vervoer verbindingen zijn vanuit deze locatie goed. De achtergelegen Rijnstraat, het treinstation Amstel station en station Rai met de Noord-Zuidlijn bevinden zich op loopafstand (ca. 10 minuten). Er zijn ook volop recreatiemogelijkheden te vinden op loopafstand van dit appartement. Denk hierbij aan het gerenoveerde Mirandabad, de Amstel, het Martin Luther Kingpark, het Amstelpark en het Beatrixpark.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur (parkeren via vergunningstelsel met een korte wachttijd).

Indeling:
Gezamenlijke entree op de begane grond.
Entree/hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde met aangrenzend een prettige woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoet daarmee aan de hedendaagse gebruikseisen.

De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De badkamer ( in de slaapkamer) is voorzien een bad en douche, apart toilet met wastafelmeubel. Tevens nog een aparte berging kast.

VVE
Het betreft een appartementsrecht in de Grote vereniging van eigenaren bestaande uit: Kinderdijkstraat 2 t/m 6, Lekstraat 67 t/m 75 en Waalstraat 67 t/m 71. De administratie wordt professioneel beheerd door VVENL en heeft een actief beleid met een meerjaren onderhoudsplan. De servicebijdrage is €160,- p.m. ( VVe,gas,water en licht )

Bijzonderheden:

- 53 m2 GBO (Nen-2580);
- Erfpacht is afgekocht tot 31-12-2058.
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Dakbedekking van het pand is in 2023 vervangen;
- Voorlopige energielabel C ( aanvraag loopt )

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website zal de begin- en eindtijd van de biedronde komen te staan.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.


Marco Verbeek

Bieden & Wonen - Amsterdam De Pijp

Aanvragen bezichtiging