Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding
Geen afbeelding

Kanaalweg 29, Landsmeer 1121DR

322m2 Woonoppervlakte

2 Slaapkamers

A

€ 1.800.000

€ 5.590 per m2

Omschrijving

JOUW DROOMLEVEN BEGINT HIER!

Wonen in de achtertuin van Amsterdam in een vrijstaand landhuis omringd door beschermd natuurgebied, weg van de drukte maar toch binnen handbereik van het bruisende Amsterdam!

Deze prachtige woning biedt een oase van rust, omringd door het beschermde natuurgebied Ilperveld. Je geniet van groene weilanden en rustgevend vaarwater. Maar weet je wat het mooiste is? Binnen enkele minuten kun je jezelf onderdompelen in de bruisende energie van Amsterdam. Stap in de auto of neem het openbaar vervoer en binnen no time ben je in het hart van de stad. Vanuit deze idyllische plek kun je genieten van het beste van beide werelden: de rust van het natuurgebied en de levendigheid van de stad, allemaal binnen handbereik.

Stel je eens voor: elke ochtend wakker worden met een adembenemend uitzicht op het groene weiland aan de westzijde. Je kunt hier jouw eigen paradijs creëren, met een ruim woonhuis van ongeveer 300m2 en een bijgebouw van 180m2. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het runnen van een florerend bed & breakfast, in het bijgebouw. Of heb je altijd al gedroomd van een inspirerend kantoor of atelier aan huis, waar je jouw passie kunt volgen. Misschien wil je zorgen voor dierbaren in een warme en comfortabele mantelzorgwoning. Of geef je studerende kinderen de ruimte die ze nodig hebben, terwijl ze toch dichtbij huis zijn.

Het royale perceel van 2950m2 biedt volop ruimte voor jouw ideeën en verlangens. Geniet van de zonsondergang op het fraai aangelegde terras, met uitzicht dat je elke keer weer zal verbazen. Op het uitgestrekte landgoed staan 16 imposante bomen verspreid; treurwilgen, platanen, lindebomen en treurberken. Deze bomen hebben gemiddeld een omtrek van 120 cm, gemeten op een hoogte van 1 meter boven de grond. Één van deze bomen is zelfs de hoogste in de hele omgeving.
De aanlegplaats en bootlift kun je eenvoudig het water opgaan en ontdekken wat de omgeving te bieden heeft. Het bijgebouw met garage geeft je de vrijheid om al je spullen op te bergen en je hobby's uit te oefenen.

INDELING
Dit goed onderhouden woonhuis aan de linkerzijde van het perceel biedt een riante en lichte living, een handgemaakte kersenhouten woonkeuken (waarvan mediterrane interieur elementen op Portugese stijl zijn geschoeid) met salon, een kantoorruimte, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er is mogelijkheid tot uitbreiding, zoals te zien is in de sfeerimpressie van een eventuele aangebouwde serre. De ruime tuin aan de linkerzijde biedt volop mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren met gezellige zitjes en een vijver (zie sfeerimpressie). De tuin langs het kanaal/ toegangsweg ligt ten Oostzijde richting (Zuidzijde, dit is de grote tuin) deze loopt over van Zuidzijde 50 meter naar de Westzijde.

en Westzijde loopt over de gehele perceel breedte naar Noordzijde 80 meter, dit alles om het gehele perceel 2950m2 als tuin ingericht.
OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Dit prachtige landhuis is gelegen aan het natuurgebied het Ilperveld, in Landsmeer, op steenworp van Amsterdam (5km). Het Ilperveld biedt een uitgebreid netwerk van vaarwater en mogelijkheden om te zwemmen en te recreëren. Vanaf uw eigen woning kunt u dus heerlijke boottochten maken naar het Twiske, Waterland of Amsterdam. Het centrum van Landsmeer ligt op een kwartier afstand en hier is alles aanwezig zoals supermarkten (o.a. een Albert Heijn en Jumbo), scholen en diverse sportclubs (zoals bijvoorbeeld IVV Landsmeer en de Judo Club Landsmeer). Ook is er een golfbaan op steenworp afstand.

De bereikbaarheid is zeer goed. Met de auto bent u binnen 10 minuten in Amsterdam en met 20 minuten fietsen bereikt u de Noord/Zuid lijn (Metrostation Noord en Noorderpark). Het pontje naar Amsterdam Centraal ligt op 25 minuten fietsen.

Het avontuur wacht op je. Grijp deze bijzondere gelegenheid en maak van deze woning jouw eigen stukje paradijs, waar je elke dag kunt genieten van het beste dat het leven te bieden heeft.

Bijzonderheden:
- 322m2 BBMI gemeten;
- Royaal vrijstaand landhuis met schitterend vrij uitzicht;
- Gelegen aan vaarwater en aan natuurgebied het Ilperveld;
- Toegangsbrug met rotonde en ruime parkeergelegenheid;
- Aanlegplek + lift voor de boot;
- Op slechts 15 minuten fietsen van Amsterdam;
- Woonkamer met hoog plafond en fenomenaal uitzicht;
- Handgemaakte keuken met kersenhout en graniet bladen;
- Twee badkamers; - Uitsluitend vloerverwarming;
- Energielabel A; - Lage stookkosten;
- 20 Zonnepanelen;
- Locatie zeer geschikt voor aardwarmte systeem (aardwarmte gratis, alleen kosten voor de pomp);
- Bijgebouw met B&B en garage;
- Dubbele bewoning mogelijk (bijv. mantelzorg, kantoor aan huis, studerende kinderen of B&B);
- Oplevering in overleg;
- De koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam;

Bijgebouw: werkplaats, opslag, 2x garage en B&B ingericht. afmetingen 16 x 7,5m:

- Aan de Noordzijde van dit gebouw is een platvorm van 28m2 in voorbereiding ( bodem ankers) voor een serre, atelier, met spanten en originele dakpannen.

- Aan de Westzijde is een visplaats van 24m2, op 2 hoogte niveaus, ( bodem ankers) hier is een vrije keuze van dakbedekking, kunststof, plexiglas, polycarbonaat, dakpannen.

- Aan de Zuidzijde is de boothaven van 28m2 met open-dichte overkapping ( bodem ankers) en spanten en dakpannen, 2 gietijzeren boerderij ½ maan kozijnen.

- Alle funderingsplaten hebben dubbele matten totaal 17 -20 cm dikte.

- Alle aanwezige materialen t.w.; dakpannen, spanten, metselstenen, en pilaren accessoires, zijn voorhanden.

U bent uitgenodigd de mogelijkheden ter plaatse te toetsen en te schouwen.

Voor de serieus geïnteresseerden bieden wij 2 gratis overnachtingen aan in de B&B!!
Hierdoor krijg je de kans om deze unieke omgeving optimaal te beleven en de sfeer te proeven.
Aanmelden via de Makelaar.

Caspar Phijffer

Bieden & Wonen - Landelijk

Aanvragen bezichtiging

Te koop Biedronde gestart

Soort

Traditioneel bieden

Vanafprijs

€ 1.800.000